Ndžaj došao jer je Partizan porodica, Iliev se ljutnuo na novinare

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2019, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ndžaj došao jer je Partizan porodica, Iliev se ljutnuo na novinare

Šta je očekivao i šta je dobio novi napadač Partizana, Iliev precizirao šta se očekuje, ali i šta se NE očekuje od novog igrača.

Partizan je predstavio prvo zimsko pojačanje - napadač Musa Ndžaj potpisao je trogodišnji ugovor, rekavši da se od početka među crno-belima osetio kao u porodici. Sportski direktor Ivica Iliev imao je par reči i o novim pojačanjima i o medijima.

"U početku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sam došao samo na jedan dan da vidim grad i klub, pa onda da produžim u Tursku odakle sam imao ponudu. Došao sam u petak samo na kratko, ali su me svi dočekali sa ljubavlju i entuzijazmom. Od početka sam osetio kao da sam u porodici. Nisam to očekivao. Došao sam da vidim uslove, a dobio sam mnogo više", rekao je Ndžaj na promociji.

Novi igrač Partizana rekao je da posle toga nije ni išao u Tursku, već da se samo vratio da porodici ispriča prave utiske o Srbiji, pošto su oni do tada slušali samo priče iz treće ruke.

A šta očekuje od sebe i zna li o Partizanu?

"Znam da je Partizan vrhunski tim i da se bori za vrh, i da ima večitog rivala Crvenu zvezdu. Nadam se da ćemo biti bolji i biti prvi. Već znam da su Liga Evrope i Liga Šampiona nešto što klub želi i da traži svake godine. Ja samo želim da uradim najbolje i da se izborim za mesto u prvom timu, ali to je do mene, daću 100 odsto na treningu i na utakmicama, to je sve što mogu da uradim", rekao je Ndžaj.

On je kazao da ga norveški mediji zovu "Nejmar" jer voli da dribla i pravi probleme odbrani. A koliko zna o prazniku srpskog fudbala?

"Nisam gledao cele utakmice, ali sam gledao neke klipove i video Rikarda Gomeša. To je stvarno nešto posebno, nikada nisam video tako nešto, takve derbije i jedva čekam da počne i da to doživim", rekao je Ndžaje.

Sportski direktor Ivica Iliev rekao je da je Musa igrač kakav je potreban Partizanu.

"Analizirali smo sa Batom šta je ono što nam je potrebno u ekipi i kada smo došli do svih zakljčaka, krenuli smo u realizaciju. Musa je igrač karakteristika koje nam fale i bio je prioritet dovesti igrača tih karakteristika, ali i tih godina, jer predstavlja budućnost i potencijalno veliki ekonomski dobitak za klub.

Ranije ste bili svedoci gde su bile krupne reči sa moje strane, sada imam iskustvo da se suzdržim i da sačekam da Musa pokaže sve na terenu. Mi moramo da ga podržimo i damo mu slobodu da pokaže šta može, a verujem da može mnogo
", rekao je Iliev.

U medijima se pričalo i o izjavi Bojana Zajića, koji je rekao da Ndžaje slabije igra odbranu, na šta je Iliev morao da reaguje.

"Doveden je da napada, ne da brani. Taj primer je i pokazatelj koliko je koji medij racionalan i realan, jer su neki preneli celu izjavu, a neki samo drugi deo. Pa nisam doveo štopera ili beka! On je pričao o njemu kao o igraču koga je znao kad je bio dete, a Musa je sada dečko od 23 godine, koji je prošao nekoliko juniorskih sezona. Sigurno ne bih doveo igrača koji nije profesionalac i ne bih ga dovodio da nije tako", rekao je Iliev.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Iliev o novim pojačanjima i prelaznom roku: "Pa ne morate vi baš sve da znate"

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2019

Ponosi se sportski direktor Partizana tajnovitošću svog rada...Partizan je predstavio prvo pojačanje u ovom prelaznom roku, Ivica Iliev ih je najavio još, ali nije želeo da govori o planovima, istakavši da se ponosi tajnosti kada je transfer politika u pitanju..."Malo ste nas duže ove godine čekali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.