Musa imao predrasude o Srbiji, kako je Iliev uspeo da ga dovede? (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2019, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Musa imao predrasude o Srbiji, kako je Iliev uspeo da ga dovede? (foto)

Ključna uloga sportskog direktora crno-belih.

Partizan će sutra predstaviti svoje prvo zimsko pojačanje, to je 23-godišnji krilni vezista Musa Ndžaj koji je danas doputovao u Beograd.

Međutim, crno-belima nije bilo lako da ovog igrača ubede da se iz Norveške preseli u Partizan i Srbiju.

Šta se sve dešavalo pre potpisivanja ugovora, otkrio je njegov menadžer Milan Dudić, nekadašnji fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde, u izjavi za ''Telegraf'', koji je naglasio da je cela priča oko ovog transfera počela još pre više od dva meseca.

''Kada smo mu predočili ideju da dođe u Partizan – odbio je! Tačnije, nije hteo ni da čuje ništa o tome! Ugovor mu je isticao, imao je još nekoliko ponuda na stolu, neke su iz Turske, Švedske, neke, pak, iz Norveške...







Nije znao ništa o Srbiji i Balkanu, mislio je da ovde vlada rasizam, da će imati problem zbog toga. Dakle, morali smo prvo da ga razuverimo u vezi sa tim, pa tek onda da objašnjavamo druge stvari'', objašnjava Dudić.





BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

On dalje navodi da je sportski direktor Partizana Ivica Iliev imao presudnu ulogu kako bi Ndžaj promenio mišljenje.

''Zamolio ga je, upravo zbog tih predrasuda, da dođe u Beograd i bude gost kluba, kako bi se uverio da nije tako kao što misli. Prihvatio je poziv i, blago rečeno, oduševio se onim što je video.







Svideo mu se Partizan, ljudi iz kluba, Beograd... Vratio se pun pozitivnih utisaka i – presekao da prihvati ponudu crno-belih. Sve ostalo posle toga je bilo daleko lakše'', istakao je Dudić.

Otkrio je takođe i šta se to crno-belima dopalo kod ovog igrača, odnosno zbog čega su bili toliko uporni oko njegovog angažovanja.

''Izuzetno je brz, prodoran, odličan u igri jedan na jedan i daje struci mogućnost više rešenja u napadu. Ispratio sam mnogo njegovih mečeva, bio je jedan od najboljih asistenata lige i pokretač svega u Stabeku. Kada ekipi nije išlo, preuzimao je odgovornost, tražio loptu.







Ima veliku dozu samopouzdanja, što je izuzetno pozitivno za mladog igrača. Partizan ga je odabrao zato što donosi nešto što trenutno nemaju u timu, potpuno je drugačiji profil fudbalera od krila koja trenutno nose dres crno-belih'', objasnio je Dudić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kasni promocija u Humskoj... (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2019, 13:25

Musa Ndžaj trebalo je da izađe pred medije u podne, ali promocija još uvek nije počela....Fudbalski klub Partizan predstaviće danas prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku...Musa Ndžaj stigao je u Beograd u sredu, a pred novinare je trebalo da izađe danas u podne...Predstavnci medija stigli su...

Nastavak na Sportske.net...

Musa: Jedva čekam derbi! Iliev: Doveden je da napada

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jan.2019

Gol u derbiju za ljubav Grobara. Ko matira odbranu Crvene zvezde postaje miljenik Partizanove publike - posebno ako je stranac - a u njena srca želi, posle Leonarda da Silve Soze, Evertona Luiza, ranije Dijare, Žuke i Moreire – da se useli i Musa Ndžai. Krilni vezista, sa norveškim pasošem, ozvaničio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.