Navijački haos na Kopakabani pred finale Kopa Libertadores VIDEO

Izvor: B92, 04.Nov.2023, 00:48

Navijački haos na Kopakabani pred finale Kopa Libertadores VIDEO

Navijači brazilskog Fluminesea pojurili su pristalice argentinske Boke Juniors na čuvenoj plaži Kopakabani u Rio de Žaneiru pred veliko finale na Marakani.

Prema izveštajima medija, pristalice Fluminensea, kluba iz Rija, napale su goste iz Argentine koji su se "utaborili" i veselili na plaži.

Policija je morala da upotrebi suzavac kako bi obuzdala "usijane glave".

Jedan navijač Boke izjavio je nakon incidenta da ne razume intervenciju policije koja ih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je, kako kaže, posle svega oterala sa plaže iako nikoga nisu napali.

"Pevali smo, nikoga nismo provocirali niti smo narušavali red i mir, a policija hoće da nas otera upotrebom suzavca i gumenih metaka", izjavio je jedan navijač gostujućeg tima za argentinski portal "Tyc".

Drugi kaže da je ovo bio drugi napad navijača Fluminensea od kada su doputovali iz Buenos Ajresa.

"Ovaj put je bio totalni haos, ali još gore od toga je reakcija policije koja je nas tretirala kao da smo mi sve izazvali", ni drugi navijač Boke ne razume policijsku ovakvu akciju.

Policija je inače saopštila da je privela dvojicu navijača iz Argentine.

Veliko finale za najvažniji pehar Južne Amerike igra se u subotu od 20 sati.

Fluminse nikad nije osvojio ovaj pehar, dok je Boka jedan od najtrofejnijih klubova sa šest trofeja u ovom takmičenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.