Navijačima se ne sviđa novi dres Hajduka: Nismo mi Volfsburg

Izvor: B92, 17.Jul.2023, 15:39

Navijačima se ne sviđa novi dres Hajduka: Nismo mi Volfsburg

Ekipa Hajduka iz Splita je utakmicu Superkupa Hrvatske odigrala u dresovima koji su bili u zelenoj varijanti, što je izazvalo buru među navijačima.

Tradicionalna garnitura fudbalera je belo-plava po čemu su prepoznatljivi, a izgleda da je nekima teško palo to što su na Maksimir fudbaleri tima iz Splita izašli u zelenoj garnituri.

Novi zeleni dres Hajduka je izrađen od 100% reciklirane plastike čime su čelnici klua hteli da malo podignu svest o ekologiji kod >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svojih navijača.

Ipak je boja dresa došla na osudu kod mnogih bivših igrača Hajduka.

"Nismo mi Volfsburg, oni neka budu zeleni, taj dizajn nema veze s Hajdukom. Majstor s mora, ‘bila boja je najboja’, ‘bili su bili vrhovi planina, bila je boja hajdučkog sina’ i druge pesme…Torcida skandira ‘bijeli, bijeli’, a tim igra u zelenim dresovima”, zapitao se bivši grač Ivica Mornar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.