Navijači u Engleskoj ponovo na stadionima, ali moraće da se uzdrže od svega bezobrazno lepog!

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2020, 00:59

Navijači u Engleskoj ponovo na stadionima, ali moraće da se uzdrže od svega "bezobrazno lepog"!

Ipak, nije sve tako sjajno kako je pre samo nekoliko sati izgledalo.

Kao što smo danas tokom popodneva pisali, publika će od 2. decembra moći u ograničenom kapacitetu da prisustvuje fudbalskim utakmicama u Engleskoj, ali će morati da se suzdrži od prethodnih ustaljenih navika.

Premijer Boris Džonson je dozvolio da se od naredne nedelje publika vrati na stadione u gradovima koji nisu najugroženiji pandemijom virusa COVID-19.

Ona klubovi koji dolaze >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz najbolje stojećih mesta moći će kao domaćini da puste 4.000 gledalaca, a oni sa nešto većim brojem zaraženih upola manje.

Publiku ipak zanima kakva će ograničenja morati da trpe kada se budu vratili na tribine.

Prema pisanju Dejli Mejla, navijači neće moći da pevaju pesme na stadionu, viču, skandiraju, niti će im biti dozvoljeno da piju alkohol pre početka i za vreme trajanja utakmice.

Znajući da je reč o Engleskoj, možete li da zamislite da će se to u praksi i ostvariti!?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.