Navijači traže doživotnu suspenziju Dasaeva!

Izvor: S media, 25.Apr.2011, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači traže doživotnu suspenziju Dasaeva!

Navijači ruskog prvoligaša Rostova izdali su saopštenje u kojem traže doživotnu suspenziju za igrača koji je golmanu njihovog kluba, Dejanu Radiću, naneo tešku povredu zbog koje su lekari bili prinuđeni da mu izvade bubreg.

Golman Rostova je povređen na meču ruske Premijer lige, nakon čega je prevežen u bolnicu, u kojoj se i dalje nalazi na odeljenju intenzivne nege.

Batine vredne 70.000 dolara

Bivši partizanovac zaustavio Lokomotivu VIDEO >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Hrvat spašava Slavoljuba Muslina?

Radića je prilikom hvatanja lopte udario Zuad Dasaev, a odmah se videlo da je u pitanju izuzetno bolna povreda, a nažalost ispostavilo se da lekari nemaju drugog rešenja osim uklanjanja oštećenog bubrega.

- Spremamo pismo koje ćemo uputiti na adresu Fudbalskog saveza Rusije, odnosno predsedniku Vitaliju Mutku. Smatramo da je Sadaev namerno ušao u duel da povredi našeg golmana, pošto se na snimku vidi da je mogao da izbegne sudar - izjavio je Igor Holod, klupski koordinator za saradnju sa navijačima.

Vest o Radićevoj povredi, odnosno video-snimak incidenta možete pogledati OVDE.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.