Golmanu Radiću izvađen bubreg posle povrede na meču u Rusiji! /video/

Izvor: Blic, 25.Apr.2011, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golmanu Radiću izvađen bubreg posle povrede na meču u Rusiji! /video/

Bivši golman Rada i Vojvodine a sada čuvar mreže ruskog Rostova Dejan Radić teže je povređen na utakmici sa Terekom posle čega su lekari morali da mu izvade bubreg.

Sudar sa Zaurom Sadajevim ispostavio se kobnim po 30-godišnjeg srpskog internacionalca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jer je po odlasku u bolnicu konstatovano da je bubreg teško oštećen prilikom sudara i pada koji je usledio, pa je odmah doneta odluka da se povređeni organ izvadi.

Njegov klub je odmah obavestio javnost da će Radić do kraja ugovora, koji ističe 2012. godine, redovno primati "platu i premije, kao da je član startne postave”, navijači Rostova su održali skup podrške teško povređenom golmanu, a oglasio se čak i predsednik Republike Čečenije Ramzan Kadirov, najavivši da će na njegovu inicijativu Radić biti medicinski zbrinut.

"Nažalost, sport nisu samo pobede i jake emocije već i povrede. Naročito je sada, pored Radića, teško i Sadajevu koji je učestvovao u tom kobnom skoku. On će, kada to budu dozvolili lekari, posetiti Dejana Radića i preneti mu svoje najdublje izvinjenje”, kaže Kadirov.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija: Srpskom golmanu izvađen bubreg VIDEO

Izvor: S media, 25.Apr.2011

Dejan Radić, bivši golman Rada, trenutno član ruskog Rostova, doživeo je tešku povredu na meču u Rusiji, zbog čega su mu lekari izvadili bubreg! ..Centarfor PSV-a na lečenju u Beogradu..Jezivo: Roj pčela napao fudbalere VIDEO..Runijeva žena prisustvovala nesreći..Radić se na prvenstvenom...

Nastavak na S media...

Teška povreda bivšeg golmana Rada

Izvor: Sportal.rs, 25.Apr.2011

Bivši golman beogradskog Rada, a sada ruskog Rostova, Dejan Radić doživeo je tešku povredu bubrega na meču šestog kola Premijer lige protiv Tereka (1:0).

Nastavak na Sportal.rs...

Golmanu Radiću izvađen bubreg posle povrede

Izvor: Vesti-online.com, 25.Apr.2011

Nekadašnji golman Rada i Vojvodine, a sada ruskog Rostova Dejan Radić teško je povređen na meču sa Terekom, posle čega su lekari morali da mu izvade bubreg...Sudar sa Zaurom Sadajevim ispostavio se kobnim po 30-godišnjeg srpskog internacionalca, jer je po odlasku u bolnicu konstatovano da je bubreg...

Nastavak na Vesti-online.com...

Radiću izvađen bubreg posle teže povrede

Izvor: 24sata, 26.Apr.2011, 02:26

Bivši golman Rada i Vojvodine, a sada čuvar mreže ruskog Rostova Dejan Radić teže je povređen na utakmici sa Terekom posle čega su lekari morali da mu izvade bubreg. Sudar sa Zaurom Sadajevim ispostavio se kobnim po 30-godišnjeg srpskog internacionalca jer je po odlasku u bolnicu konstatovano...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.