Navijači Zvezde i Olimpijakosa zajedno idu na stadion

Izvor: B92, 01.Okt.2019, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Zvezde i Olimpijakosa zajedno idu na stadion

Navijači Crvene zvezde i Olimpijakosa okupili su se u centru Beograda, ispred hotela Moskva, odakle će zajedno krenuti put stadiona "Rajko Mitić".

U crveno-belim dresovima i "zajedničkim majicama" pristalice dve bratske navijačke grupe stvorili su sjajan ambijent uoči istorijskog, prvog zvaničnog duela srpskog i grčkog velikana.

Pevaju se poznate navijačke pesme, pale baklje, skandira "Zvezda, Olimpijakos" i "Kosovo, Srbija", kao i ime ubijenog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navijača Zvezde Marka Ivkovića.

Prethodno, navijačka grupa "Delije" objavila je saopštenje u kojem se pristalice kluba pozivaju da prijateljski dočekaju braću iz Pireja, ali da svesrdno navijaju za svoj tim.

Utakmica između Crvene zvezde i Olimpijakosa igra se od 21 sat.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PINK.RS NA ULICAMA BEOGRADA! Navijači Crvene zvezde i Olimpijakosa zajedno navijaju u centru grada. Uskoro kreću ka stadionu Rajko Mitić (FOTO+VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 01.Okt.2019

Navijači Crvene zvezde i Olimpijakosa okupili su se danas u centru Beograda, ispred hotela Moskva, odakle će zajedno krenuti put stadiona "Rajko Mitić" gde dva tima igraju utakmicu Lige šampiona.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.