Navijači Urakana upali u svlačionicu i tukli igrače pod tušem

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Apr.2013, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Urakana upali u svlačionicu i tukli igrače pod tušem

Nekoliko maskiranih navijača Urakana uleteli su u svlačionicu te ekipe nakon treninga, a razlog je eliminacija iz Kupa Argentine.
(FOTO: Somos keremos)
Drugoligaš Atletiko Urakan ispao je u prvom kolu Kupa posle lošijeg izvođenja jedanaesteraca od člana elite Godoj Krusa, ali, iako su eliminisani od tima iz višeg ranga, navijači Urakana bili su nezadovoljni.
Njih nekoliko je upalo u svlačionicu i napalo igrače dok su se tuširali. Takođe, nekolicinu igrača su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << opljačkali da bi na izlazu oštetili automobile fudbalera.
Trener Urakana, Hose Marija Ljop ispričao je za lokalne medije šta se tačno desilo:
Tuširali smo se nakon treninga kada su maskirani navijači naoružani motkama uleteli u svlačionicu, zapretili igračima, a neke i udarili. Kada su napustili stadion, videli smo da je osam automobila oštećeno. Bili su izgrebani i gume su im bile izbušene.
Predsednik kluba je dodao da su maskirani navijači stigli sa dva autobusa i ušli na stadion bez dozvole.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.