Huligani pretukli i opljačkali igrače!

Izvor: Glas javnosti, 19.Apr.2013, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huligani pretukli i opljačkali igrače!

Navijači argentinskog drugoligaša Atletiko Urakana upali su nakon treninga u svlačionicu svojih fudbalera, pretukli ih i opljačkali, a zatim uništili sve pred sobom.

Dan nakon što je Urakan ispao iz nacionalnog Kupa, besni huligani su odlučili da se osvete igračima. Upali su u svlačionicu nakon treninga dok su se igrači tuširali.

"Nekoliko igrača je dobilo batine, a većini su ukradene stvari, satovi, nakit i novac", rekao je trener ekipe Hose Maria Liop.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<
Predsednik kluba Alehandro Nadur je otkrio da su navijači stigli na stadion u nekoliko autobusa, a nakon incidenta mirno su napustili stadion.

"Bilo ih je više od 100, možda i 150. Njihovo ponašanje je neoprostivo, pa čak i da smo izgubili 0:10", rakao je Nadur

Urakan je ispao u prvom kolu Kupa, a trenutno se nalazi na osmom mestu druge argentinske lige.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači Urakana upali u svlačionicu i tukli igrače pod tušem

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Apr.2013

Nekoliko maskiranih navijača Urakana uleteli su u svlačionicu te ekipe nakon treninga, a razlog je eliminacija iz Kupa Argentine.. (FOTO: Somos keremos). Drugoligaš Atletiko Urakan ispao je u prvom kolu Kupa posle lošijeg izvođenja jedanaesteraca od člana elite Godoj Krusa, ali, iako su eliminisani...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.