Navijači Panatinaikosa napali sudije, povređen Lamonika

Izvor: RTS, 22.Feb.2020, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Panatinaikosa napali sudije, povređen Lamonika

Sudije evroligaškog meča između Panatinaikosa i Barselone napadnute su od strane navijača "zelenih" nakon meča u Atini. Kako prenosi Sportando, italijanski arbitar Luiđi Lamonika zadobio je povrede i prebačen je u bolnicu.
Košarkaški portal Sportando, uz informacije iz grčkih medija preneo je kako su navijači Panatinaikosa, nezadovoljni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sudijskim odlukama u meču sa Barselonom, nakon susreta napali vozilo u kojem su sudije išle od dvorane do hotela.

Incident se odvio na oko pet kilometara od "Olimpijskog stadiona" u Atini. Navijači su na motociklima prišli vozilu u kojem su se vozile sudije sa utakmice i polomili prozor.
Kako se navodi, italijanski arbitar Luiđi Lamonika je nakon toga prebačen u bolnicu.
"Udarali su po prozoru na zadnjim levim vratima, potom polomili staklo, koje je odletelo u pravcu Lamonike. Motorcikli nisu imali tablice, a počinioci su imali maske", izjavio je turski sudija Emin Mogulkoč za turske medije.
 
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.