Napadnut Luiđi Lamonika!

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2020, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnut Luiđi Lamonika!

Čuveni italijanski sudija imao horor veče.

Legendarni Lamonika je sinoć sudio u "OAKA Areni".

Panatinaikos je izgubio od Barselone, a nekolicina navijača je očigledno smatrala da je Italijan kriv.

Nekako su došli do informacije kojim taksijem je, zajedno sa dvojicom drugih sudija i bivšim evroligaškim sudijkom Nikosom Picilkasom, išao do hotela.

Na oko pet kilometara od arene, napadači su na motorima prišli vozilu u kojem se nalazio Lamonika >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa svojim kolegama, razbili su staklo i tako povredili iskusnog italijanskog sudiju.

On je odmah odvežen u bolnicu, gde je tretiran, nakon toga je u pratnji policije otišao do hotela.

Videćemo kakva će biti reakcija Evrolige na ovu situaciju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lamonika se oglasio nakon napada: "Dobro sam, idiota ima svuda"

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2020

Italijanski sudija je sinoć napadnut u Atini...Sudio je meč između Panatinaikosa i Barselone Luiđi Lamonika, ali nije ni slutio šta ga čeka po završetku susreta...Preneli smo danas, on je na putu ka hotelu nakon susreta u "OAKA Areni" napadnut, vozilu u kojem se nalazio napadači su prišli na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.