Navijači Olimpijakosa napravili paklen doček PAOK-u, a onda je zagrmela brutalna pesma! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Okt.2016, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Olimpijakosa napravili paklen doček PAOK-u, a onda je zagrmela brutalna pesma! (VIDEO)

Duel Olimpijakosa i PAOK-a uvek se pažljivo isprati u Srbiji, naročito među navijačima Zvezde i Partizana, pošto su u to njihovi bratski klubovi.

Navijači Zvezde su veliki prijatelji sa pristalicama Olimpijakosa, kao i Grobari sa PAOK-ovim. Među grčkim crveno i crno-belima vlada veliko rivalstvo, podjednako kao kod srpskih večitih rivala.

Zbog zabrane gostujućih navijača, koja vlada u Grčkoj, na >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << tribinama Karaiskakija nije bilo PAOK-ovih pristalica, ali su vatrene pristalice crveno-belih napravile paklen doček protivničkim fudbalerima.

Velika bakljada viđena je na početku meča uz pesmu u kojoj navijači Olimpijakosa opisuju bacanje navijača PAOK-a u more, zbog događaja pre nekoliko sezona, kada su pojedini članovi Gate 4 završili u pirejskoj luci.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Grčka

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Pirej u transu! Milivojević srušio PAOK u poslednjoj sekundi! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2016

Luka Milivojević je apsolutni heroj Olimpijakosa i možemo da kažemo da mu je ovo jedan od najvažnijih golova u karijeri. Bivši as Crvene zvezde postigao je pobedonosni pogodak u derbiju sa PAOK-om pošto je u 97. minuutu zatresao mrežu najvećeg rivala za 2:1. On je iskoristio centaršut...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.