Navijači Milana postrojavali Piolija i tim posle poraza VIDEO

Izvor: B92, 13.Maj.2023, 21:30

Navijači Milana "postrojavali" Piolija i tim posle poraza VIDEO

Nije lako fudbalerima Milana ovih dana.

Posle poraza od Intera u polufinalu Lige šampiona (2:0), "rosoneri" su razočarali i na gostovanju Speciji, izgubili su sa 2:0 (0:0).

Bilo je to dovoljno da izgube korak u trci za plasman u Ligu šampiona, a po završetku meča, grupa tifoza Milana, koja je doputovala na ovaj meč, imala je razgovor sa Stefanom Piolijem i njegovim igračima.

Pioli i igrači su puna dva minuta slušali vođu navijača kako im "drži lekciju", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a potom se Pioli obratio novinarima.

"Stimulisali su nas, teraju nas da damo do kraja sve od sebe. Ovaj poraz komplikuje našu poziciju u ligi, a u utorak nas očekuje težak meč, nadamo se preokretu protiv Intera", kaže Pioli.

Dva poraza u svega nekoliko dana, forma ekipe je u silaznoj putanji.

"Bio je ovo izjednačen meč, igrali smo dobro u prvom delu, ali smo se raspali posle njihovog vodećeg gola. U svakom slučaju, igra je bila ispod naših mogućnosti. Jasno je da je umor posle Lige šampiona igrao značajnu ulogu, a imali smo u glavi i revanš. Ipak, moramo da verujemo, znamo da možemo da igramo dobro i preokrenemo situaciju u utorak u našu korist. Rezultat prvog meča ne daje nam prednost, ali moramo da verujemo. Moramo da damo dva gola, nemamo mnogo mogućnosti kako da ovu sezonu učinimo pozitivnom", zaključio je Pioli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NA "RIBANJE" PRED NAVIJAČIMA: Navijači Milana "postrojavali" Piolija i tim posle poraza (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023

Nije im lako....Fudbaleri Milana su nakon poraza od Intera u polufinalu Lige šampiona (2:0), razočarali i na gostovanju Speciji, izgubili su sa 2:0 (0:0)...Bilo je to dovoljno da izgube korak u trci za plasman u Ligu šampiona, a po završetku meča, grupa tifoza Milana, koja je doputovala na ovaj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.