NA RIBANJE PRED NAVIJAČIMA: Navijači Milana postrojavali Piolija i tim posle poraza (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 23:18

NA "RIBANJE" PRED NAVIJAČIMA: Navijači Milana "postrojavali" Piolija i tim posle poraza (VIDEO)

Nije im lako...

Fudbaleri Milana su nakon poraza od Intera u polufinalu Lige šampiona (2:0), razočarali i na gostovanju Speciji, izgubili su sa 2:0 (0:0).

Bilo je to dovoljno da izgube korak u trci za plasman u Ligu šampiona, a po završetku meča, grupa tifoza Milana, koja je doputovala na ovaj meč, imala je razgovor sa Stefanom Piolijem i njegovim igračima.

Pioli i igrači su puna dva minuta slušali vođu navijača kako im "drži lekciju", a potom se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pioli obratio novinarima.

- Stimulisali su nas, teraju nas da damo do kraja sve od sebe. Ovaj poraz komplikuje našu poziciju u ligi, a u utorak nas očekuje težak meč, nadamo se preokretu protiv Intera - kaže Pioli.

Dva poraza u svega nekoliko dana, forma ekipe je u silaznoj putanji.

- Bio je ovo izjednačen meč, igrali smo dobro u prvom delu, ali smo se raspali posle njihovog vodećeg gola. U svakom slučaju, igra je bila ispod naših mogućnosti. Jasno je da je umor posle Lige šampiona igrao značajnu ulogu, a imali smo u glavi i revanš. Ipak, moramo da verujemo, znamo da možemo da igramo dobro i preokrenemo situaciju u utorak u našu korist. Rezultat prvog meča ne daje nam prednost, ali moramo da verujemo. Moramo da damo dva gola, nemamo mnogo mogućnosti kako da ovu sezonu učinimo pozitivnom - zaključio je Pioli.

Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.