Navijači Junajteda likuju i veličaju jednog igrača, crveni zabrinuti (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2016, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Junajteda likuju i veličaju jednog igrača, ''crveni'' zabrinuti (TVITOVI) (foto)

Navijači Mančester junajteda su oduševljeni, a Liverpula zabrinuti.

Junajted je danas slavio na Enfildu golom Vejna Runija koji je ušao u istoriju Premijer lige po broju golova u dresu jednog kluba.

Pored Runija, navijači Junajteda posebno su slavili golmana Davida de Heu koji je po ko zna koji put bio spasilac svoje ekipe.

Runi je postigao makar jedan gol i na četvrtoj utakmici u nizu što mu se nije dogodilo od 2012. godine, dok je De Hea svojim magičnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odbranama začarao mrežu ''đavola''.

Interesantno, Van Gal je kao menadžer Junajteda četiri puta igrao protiv Liverpula i zabeležio je sve četiri pobede.

Ovo su najzanimljivije reakcije sa Tvitera:

De Gea today pic.twitter.com/LAZcMl0zOl

— Football Funnys (@FootballFunnys) January 17, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Runi istorijskim golom doneo mir na Old Traford

Izvor: RTS, 17.Jan.2016

Skoro 80 minuta (78, da budemo precizni) navijači Mančester Junajteda su se ili dosađivali ili strepeli na Enfildu u meču sa Liverpulom. Na kraju su stadion napustili uz pesmu i ushićenje koje nisu baš puno puta osetili ove sezone, jer je njihov klub savladao domaćina sa 1:0 golom Vejna...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.