Navijač Stivenidža nokautirao fudbalera svog kluba (VIDEO)

Izvor: DupliPas.com, 09.Jan.2011, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijač Stivenidža nokautirao fudbalera svog kluba (VIDEO)

Nepredvidljivost FA kupa još jednom je dokazana sinoć kada je maleni Stivenidž uspeo da dobije Njukasl i eleminiše ga iz ovog prestižnog takmičenja. Član Druge engleske lige, odnosno trećeg takmičejna na ostrvu uverljivo je savladao ovog prvoligaša i tako priredio najveće iznenađenje treće runde FA kupa.
Nakon utakmice na stadionu je zavladalo neviđeno slavlje domaćih pristalica, ali je u trenucima opšte euforije fudbaler Stivenidža popio jedan klasični nokaut od jednog od >> Pročitaj celu vest na sajtu DupliPas.com << navijača koji su utrčali na teren. Očekivalo se da je počinilac razočarani navijač Svraka, ali policija je utvrdila da se radi o navijaču domaćih!
Pogledajte slavlje nakon istorijske pobede (nokaut je malo posle prvog minuta), zatim i detalje sa pomenute utakmice.


 

Nastavak na DupliPas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DupliPas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DupliPas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.