Izvor: N1 televizija, 15.Okt.2018, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navaro: Zvezda je jedan od velikih favorita u Evrokupu

Trener Andore, rivala Crvene zvezde u 3. kolu Evrokupa, Ibon Navaro izuzetno poštuje Beograđane i tim Milana Tomića smatra za jednog od izrazitih favorita za osvajanje drugog po jačini klupskog takmičenje u Evropi.

☝️

El Pionir. Cada milímetre d'aquesta instal.lació exigeix respecte màxim per tota la història que acumula. Demà a les 19h juguem amb @kkcrvenazvezda en la J3 @EuroCup

>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />@rtvandorra fa el partit en directe.#MaiPorpic.twitter.com/Ps7rLIRMOB

"Ne igramo samo na terenu jednog od favorita grupe, već protiv tima koji je po meni jedan od velikih favorita za osvajanje Evrokupa," rekao je Navaro koji je svojevremeno bio asistent Dušku Ivanoviću.

Četrdesetdvogodišnji trener je ovog leta iz Musrije došao u Andoru, a o specifičnosti njegovog rada u intervjuu za Sport klub pričao je Oliver Stević.

☝️

El Pionir nos recibe con...GATO ENCERRADO!!@EuroCup@ACBCOM

*Según parece Ibon Navarro es alérgico a los gatos...Esto es bastante peor que lo del Instant Replay eh @pedroma2014 ,???#MaiPorpic.twitter.com/5SwFla2NWQ

"Osim toga atmosfera u dvorani u beogradu je jedna od najnevjerojatnijih košarkaških u Evropi. Sat i po pre početka utakmice publika već hrabri svoje igrače. Očekuje nas vrlo zahtevna utakmica posle poraza od Manrese u Endesa ligi jer imamo i komplikovan raspored mečeva van Španije. Ako budemo ispravno radili i igrali možemo da pobedimo bilo gde, pa tako i Zvezdu u Beogradu."

Meč u dvorani "Aleksandar Nikolić" na programu je u utorak u 19 časova, uz prenos na SK1.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.