Zvezda želi 3/3, Tomić traži ozbiljnost

Izvor: Mondo, 15.Okt.2018, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda želi 3/3, Tomić traži ozbiljnost

Crveno-beli će u utorak protiv Andore pokušati da upišu i treću pobedu u Evrokupu.

Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde mts pokušaće u utorak od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" da upišu i maksimalnu treću pobedu u Evrokupu.

Ulm i Monako su savladani, a naredna prepreka je Andora.

Trener Milan Tomić ocenio je španski tim kao nepredvidiv i pozvao svoje igrače da budu maksimalno ozbiljni.

"To je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nepredvidiva ekipa koja je igrala sa Barselonom utakmicu na jedan posed i praktično izgubila dobijeno u Blaugrani. Andora je tim koji može da odigra vrlo dobro... S druge strane, izgubili su prethodni meč u prvenstvu od Manrese i očekujem da pokažu reakciju", rekao je Tomić za klupski sajt i dodao:

"Imaju odličan roster sa dosta stranaca koji igraju dugo u Evropi. Mi moramo da odigramo kvalitetnu, ozbiljnu utakmicu kako bismo dobili ovaj meč".

Španska ekipa, koja je prošle sezone predstavljala jedno od najprijatnijih iznenađenja ACB Lige, u prošlom kolu je pobedila Brešu zahvaljujući fantastičnom šutu za dva poena (79,4 odsto - 27 od 34).

"Igramo protiv rivala koji nastupa u jednoj od najjačih liga u Evropi. Iza sebe imaju odličnu utakmicu protiv Barselone koja je dovoljan pokazatelj njihovog kvaliteta. Moraćemo da odigramo koncentrisano svih 40 minuta da bismo nastavili pobednički niz", upozorio je nemački centar iz redova crveno-belih, Maik Cirbes.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.