Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2020, 20:30

Nastavlja se teror Uroša Đurđevića: Pala i Almerija (VIDEO)

Četvrta utakmica – četvrti gol

Tačno u danu kada je Partizan prodao Umara Sadika Almeriji, a u tom ugovoru stoji stavka da će Španci platiti crno-belima bonus od 3.000.000 evra ako se plasiraju u Primeru, šokantan ishod za crveno-bele u meču 4. kola Segunde.

Almerija je na svom terenu izgubila derbi protiv lidera Segunde Sportinga iz Hihona, a jedini gol na meču postigao je – Uroš Đurđević! Bivši golgeter Partizana rešio je, izgleda, da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << oteža svom klubu da dođe do novca...

U sjajnoj formi igra Đurđević. Ovo je bilo 4. kolo Segunde i njegov četvrti gol. I direktno je doneo devet bodova Hihonu od 12 osvojenih. Pobegao je srpski špic odbrani Almerije, u kojoj je bio i novopečeni reprezentativac Nikola Maraš i rutinski, sa peterca, poslao loptu u gol.

Nikola Čumić je takođe bio starter za Sporting, dok je Radosav Petrović proveo na klupi Almerije celu utakmicu.

Posle ovog poraza crveno-beli su pali u donji deo tabele, ali sa dve utakmice manje u odnosu na konkurente za ulazak u Primeru.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.