Nastavlja se Liga šampiona: Galata vreba šansu u Londonu, Real dočekuje Šalke

Izvor: Blic, 17.Mar.2014, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se Liga šampiona: Galata vreba šansu u Londonu, Real dočekuje Šalke

Fudbaleri Čelsija dočekaće u Londonu turski Galatasaraj sa ciljem da uz što manje problema i uzbuđenja potvrde plasman u četvrtfinale Lige šampiona, dok će Real u Madridu imati lak posao protiv Šalkea.

Čelsi je u prvoj utakmici u Istanbulu remizirao 1:1, ali je minulog vikenda posle mnogo vremena doživeo poraz u Premijer ligi, od Aston Vile (1:0) i napravio lošu uvertiru za dolazak turskog tima, na čelu sa Didijeom Drogbom, ljubimcem Stamford Bridža gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je igrao od 2004. do 2012. godine.

Turska ekipa takodje je kiksnula u poslednjem meču u nacionalnom šampionatu, pošto je odigrala bez golova protiv Karabukspora.

"Naravno da ne mogu da budem siguran da ćemo se plasirati u četvrtfinale. Neće biti lako. Sigurno je jedino da sada počinje pravo takmičenje. Svi najbolji timovi Evrope su tu, osim Juventusa, koji je ispao baš od Galatasara", kazao je menadžer Čelsija Žoze Murinjo.

U drugoj sutrašnjoj utakmici madridski Real će dočekati Šalke, kojeg je u prvom meču u Gelzenkirhenu "torpedovao" sa 6:1.

To je slavnom španskom klubu bio tek drugi trijumf na tlu Nemačke u evrokupovima, u 25. meču.

Za Madridjane, koji se nalaze u odličnoj formi, sutrašnji meč biće prava uvertira za ono važnije što ih čeka sledećeg vikenda, El klasiko, derbi sa Barselonom koji će u velikoj meri odrediti ishod bitke za šampionski trofej u Primeri.

Ekipa Šalkea prošlog vikenda je u meču Bundeslige pobedom nad Augsburgom uspela da se probije do trećeg mesta na tabeli.

"Hoćemo da opet počnemo da pobedjujemo, iako znamo da je gotovo nemoguće da prodjemo u četvrtfinale. Ne idemo u Madrid na izlet, hoćemo da pružimo sjajnu partiju", naveo je igrač Šalkea Kevin Prins-Boateng.

Obe utakmice igraju se u utorak od 20.45 časova.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   London

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavlja se Liga šampiona: Galata vreba šansu u Londonu, Real dočekuje Šalke

Izvor: Dzungla.org, 17.Mar.2014

Fudbaleri Čelsija dočekaće u Londonu turski Galatasaraj sa ciljem da uz što manje problema i uzbuđenja potvrde plasman u četvrtfinale Lige šampiona, dok će Real u Madridu imati lak posao protiv Šalkea.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.