Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2021, 22:41

Nastavak saradnje: Trinkijeri dogovorio novi ugovor sa Bajernom

Uskoro se očekuje ozvaničenje saradnje

Kako piše Sportando, Andrea Trinkijeri dogovorio je nastavak saradnje sa Bajernom iz Minhena. .

U svojoj prvoj sezoni u Minhenu, Trinkijeri je doneo prvi plej-of u istoriji kluba i završio je kao drugi u izboru za najboljeg trenera u Evropi, odmah iza Ergina Atamana.

Posle odlaska iz Partizana prešao je u Bajern i još će se zadržati u tom klubu.

Podsećanja radi, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pominjalo se da je Virtus iz Bolonje planirao da dovede Trinkijerija posle odlaska Aleksandra Đorđevića, ali je na kraju ipak na to mesto stigao Serđo Skariolo, a Trinkijeri će produžiti saradnju sa Bajernom.

Bajern je čak mogao ove sezone da stigne i do Fajnal fora Evrolige, ali su Bavarci poraženi u plej-ofu od Olimpije iz Milana i to posle pet utakmica.

Trinkijeri je u karijeri vodio Olimpiju iz Milana, Triboldi, Juvekazertu, Veroli, Kantu, reprezentaciju Grčke, Uniks, Brose Bamberg, Partizan i sada će ostati u Bajernu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.