Nastasić će u Šalkeu zarađivati 95.000 evra nedeljno

Izvor: Sportal.rs, 12.Jan.2015, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastasić će u Šalkeu zarađivati 95.000 evra nedeljno

Matija Nastasić bi karijeru trebalo da nastavi u Šalkeu, kako prenosi portal Gol. Bundesligaš  i Mančester siti dogovorili su pozajmicu, a na leto bi Šalke kupio srpskog reprezentativca za 13 miliona evra.

Srpski defanzivac će nedeljno zarađivati 95.000 evra tokom šestomesečne pozajmice. Pregovori između dva kluba traju već nekoliko nedelja. “Građaniima” je više odgovarala opcija da već u januaru prodaju srpskog internacionalca, ali pošto Nemci sada nisu imali novac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << na kraju su čini se ipak pronašli zajedničko rešenje.

Za Nastasića su navodno bili zainteresovani još Arsenal, Inter, Juventus, ali i Vest Hem, koji je navodno namerevao već u januaru da otkupi ugovor srpskog reprezentativca. Međutim, Nemci su bili brži.

(Foto: Beta/AP/Gene J. Puskar)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.