Gol: Nastasić ide na pozajmicu u Šalke

Izvor: Sportal.rs, 11.Jan.2015, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gol: Nastasić ide na pozajmicu u Šalke

Defanzivac Mančester sitija Matija Nastasić igraće do kraja sezone na pozajmici u Šalkeu. Kako je preneo portal Gol, uprave Sitija i Šalkea dogovorile su se o prelasku Srbina u nemački klub, koji će mu tokom šestomesečne pozajmice plaćati nedeljnu platu od 95.000 evra.

Prema dogovoru, Šalke će na leto od Sitija moći da otkupi ugovor srpskog reprezentativca za 13 miliona evra. Klubovi su poslednje dve nedelje pregovarali oko Nastasića, a Šalke nije mogao već u januaru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << da otkupi ugovor, pošto je ponudio 10,5 miliona evra.

Kako navodi sajt Gol, Šalke je pristao da na kraju sezone plati Sitiju 13 miliona evra, pošto će tada imati više novca za transfere igrača. Siti je, navodno, u novembru za manje novca ponudio 21-godišnjeg fudbalera Totenhemu i Arsenalu.

Nastasić je 2012. godine iz Fiorentine došao u Siti, ali nije uspeo da se izbori za mesto u timu. On je ove godine igrao u jednoj utakmici, protiv Arsenala za trofej Komjuniti šild, kada je Siti izgubio sa 3:0.

(Foto: Beta/AP/Frank Franklin II)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastasić će u Šalkeu zarađivati 95.000 evra nedeljno

Izvor: Sportal.rs, 12.Jan.2015, 14:43

Matija Nastasić bi karijeru trebalo da nastavi u Šalkeu, kako prenosi portal Gol. Bundesligaš  i Mančester siti dogovorili su pozajmicu, a na leto bi Šalke kupio srpskog reprezentativca za 13 miliona evra...Srpski defanzivac će nedeljno zarađivati 95.000 evra tokom šestomesečne pozajmice. Pregovori...

Nastavak na Sportal.rs...

Nastasić na pozajmici u Šalkeu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2015

Srpski fudbaler Matija Nastasić optišao je na pozajmicu do kraja sezone u Šalke, a nemački klub ima opciju da tada otkupi igrača od Mančester sitija..."Šalke se dogovorio sa Mančester sitijem o poslednjim detaljima vezanim za pozajmicu Matije Nastasića", navodi se u saopštenju objavljenom na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.