Izvor: B92, 11.Feb.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naše NBA zvezde za B92:I mi se pitamo oko izbora selektora

Dvadesetak dana je prošlo kako su u Košarkaškom savezu bivše Jugoslavije najavili razgovore sa čelnicima španske ACB lige, sa ciljem da se treneru Unikahe, Božidaru Maljkoviću omogući da vodi naš nacionalni tim. Velika tenzija da se do kraja januara objavi ime selektora, sada je dobila opuštenu februarsku epizodu u kojoj se za sada ni ne pominje kada će početi pregovori sa Špancima.

Generalni sekretar KSSICG, Predrag Bogosavljev, pred put u Ameriku, nije želeo da nam kaže dokle se stiglo kada je u pitanju selektor.

O tom problemu za B92 su govorile srpske i crnogorske NBA zvezde, Divac, Stojaković, Radmanović i Drobnjak - pročitajte u našoj ovonedeljnoj Temi - ovde.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.