Naš najbolji meč do sada

Izvor: B92, 05.Sep.2019, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Naš najbolji meč do sada"

Tijana Bošković i Brankica Miihajlović, odbojkašice Srbije, saglasne su u tome da je u meču sa Bugarskom naša selekcija pokazala najbolju igru na turniru.

Izabranice Zorana Terzića rutinski su pobedile našeg istočnog suseda sa 3-0 u setovima i tako se plasirale u novo polufinale Evropskog prvenstva.

Najbolja odbojkašica sveta Tijana Bošković kaže da je meč bio izuzetno težak i da je Bugarska pružila dobar otpor, što se po rezultatu možda ne može zaključiti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Mislim da je ovo bila naša najbolja igra od početka turnira, od prvog do poslednjeg poena. Drago mi je što nismo dozvolile Bugarskoj da uđe u četvrti set. Iskrena da budem bilo je izuzetno teško. Bugarska je dobro igrala, posebno u odbrani. Ponosna sam na nas", rekla je Tijana Bošković.

Brankica Mihajlović kaže da predstojeće polufinale dočekuju sa mnogo samopouzdanja.

"Očekivale smo isto što i nacija. Mislim da smo u ovom trenutku dosta kvalitetnija ekipa od njih. Mnogo puta smo se nalazili u ovakvim sitaucijama, nismo potcenili protivnika ni u jednom trenutku. Igrale smo timski i zaista me to raduje pred polufinalni meč. U ovoj fazi takmičenja morate da budete puni samopouzdanja. Znamo da igramo odbojku, ali neke nijanse mogu da odluče pobednika", rekla je Brankica Mihajlović.

Srbija će za plasman u finale igrati protiv Italije, u subotu, u Ankari.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.