Napoli prelomio, nema pomirenja, jedan od najboljih štopera sveta na pijaci!

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napoli prelomio, nema pomirenja, jedan od najboljih štopera sveta na pijaci!

Cena će biti manja od očekivane, DeLaurentis je najviše u njega razočaran...

Aurelio DeLaurentis neće oprostiti pobunu. Osim što igrače čeka kazna, oduzimanje dela plata, kolovođe će biti prodate.

Nekoliko fudbalera je angažovalo telohranitelje u strahu od revolta navijača, Mertens, Insinje, Kaljehon i Alan su samo neki od fudbalera koji bi mogli da napuste klub, ali predsednik je najviše razočaran u Kulibalija.

On je odbio ponude od 100 miliona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pre svega Junajtedovu za fudbalera iz Malija koji je već pet sezona pod Vezuvom.

Kako je rekao, učinio je to jer voli Kulibalija, radi se o igraču koji je uvek davao sve za klub. Zbog toga je nagrađen, Malijac je jedan od najplaćenijih igrača Serije A, tačnije uz De Lihta i Bonućija najplaćeniji defanzivac, zarađuje šest miliona godišnje, mnogo više od klupskih drugova.

Ali, Kulibali je sada razočarao predsednika koji će ga, prema tvrđenju napuljskog "Il Matina" sigurno prodati na leto i to za manju sumu od očekivane, DeLaurentis bi bio zadovoljan sa 80 miliona evra.

Razlog su i loše partije Kulibalija, on ne liči na sebe u Seriji A, Napoli je primio 15 golova i ima 13 bodova manje od vodećeg Juventusa.

Za Kulibalija je uz Junajted, zainteresovan i Real Madrid, kao i Juventus, ali sigurno da neće biti prodat Bjankonerima. Prošlog leta njega i Alana u paketu je želeo PSŽ, međutim, Napoli je tražio previše novca...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.