Napoli bez Hamšika, iznenađenje spremio i Miloje! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napoli bez Hamšika, iznenađenje spremio i Miloje! (SASTAVI)

Vladan Milojević i Karlo Anćeloti odabrali su startne postave za večerašnji meč. Evo kako izgleda izbor trenera Crvene zvezde i Napolija.

Nestrpljivo su čekali navijači Crvene zvezde 18. septembar i prvi meč koji će bivši šampion Evrope odigrati protiv Napolija na stadionu "Rajko Mitić".

Do početka utakmice ostalo je nešto više od sat vremena, tako da je došao trenutak da ljubitelji fudbala vide sa kojim snagama Zvezda i Napoli ulaze u večerašnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmicu.

Bilo je različitih najava, više nedoumica po pitanju sastava gostujuće ekipe, a evo za koje startne postave su se odlučili Vladan Milojević i Karlo Anćeloti.

Crvena zvezda: Borjan - Stojković, Savić (C), Degenek, Rodić - Jovičić, Krstičić - Ben, Čaušić, Marin - Boaći;

Klupa: Popović, Pavkov, Ebisilio, Babić, Simić, Jovančić, Gobeljić;

Napoli: Ospina - Hisaj, Albiol, Kulibali, Rui - Alan, Fabian Ruiz, Zjelinski - Kaljehon, Milik, Insinje (C);





Klupa: Karnezis, Unas, Luperto, Mertens, Hamšik, Maksimović, Rog.



Može se reći da je odluka Vladana Milojevića da Gorana Čaušića stavi na poziciju iza napadača pomalo iznenađujuća, ali sa njim u timu Zvezdin strateg može da računa na dodatnu čvrstinu u veznom redu.

Kod gostiju neće početi Marek Hamšik, a to je nešto su Italijani najavili. Ni Mertens nije u startnoj postavi, pa "trozubac" Napolija čine Kaljehon, Milik i Insinje.

Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" počinje u 21 čas. Direktan prenos obezbeđen je na televiziji Arena Sport.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stadion pun sat pre početka, vatren doček za gostei! (video) (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018

Sat vremena pre početka utakmice tribine stadiona "Rajko Mitić" ispunjene su skoro do poslednjeg mesta...Na stadionu "Rajko Mitić" počelo je odbrojavanje do početka utakmice Crvena zvezda - Napoli...Navijači su poslušali apel kluba i sat vremena pre početka napunili tribine kako bi pozdravili...

Nastavak na Sportske.net...

Ančeloti: Imali smo šanse, ali ne i sreće

Izvor: RTS, 18.Sep.2018

Trener Napolija Karlo Ančeloti smatra da je njegova ekipa imala dobre prilike, ali da nije imala sreće u pojedinim trenucima. . Napoli je napadao skoro čitavu utakmicu, ali nije uspeo u nameri da osvoji tri boda u Beogradu....

Nastavak na RTS...

Karte za derbi od četvrtka i na "Marakani"

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2018, 17:20

Navijači Crvene zvezde moći će da kupe karte za predstojeći 158. "večiti" derbi na blagajnama stadiona "Rajko Mitić"...Prvi međusobni duel Partizana i Crvene zvezde u novoj sezoni zakazan je za 23. septembar i biće odigran na stadionu u Humskoj...Shodno ustaljenoj praksi, navijači gostujućeg...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.