Milojević: Ovo može samo Beograd

Izvor: RTS, 18.Sep.2018, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Ovo može samo Beograd

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević zadovoljan osvojenim bodom protiv Napolija, pohvalio je svoje igrače i navijače koji su napravili fantastičnu atmosferu.
Posle uvodnih minuta, kada je Napoli potpuno dominirao, Crvena zvezda je zaigrala bolje i pokazala da može da se nosi sa daleko skupljim i iskusnijim ekipama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Bile su nam malo bile vezane noge u početku, I Marin i Boaći i Čaušić su bili u sastavu, nismo imali puno vremena da se uigramo.... Za mene je najveći utisak da smo doveli tri fenomenalne ekipe u Beograd, to je novo iskustvo za nas... Ova divna publika - to samo Beograd može da napravi i naši navijači. Drago mi je kada uživo možete da vidite koja je to klasa igrača, a i znak mojim igračima da možemo da se nosimo sa najboljim ekipama u Evropi", rekao je Milojević i čestitao svojim igračima.
Defanzivac Filip Stojković zadovoljan je osvojenim bodom protiv "jedne od boljih ekipa u Seriji A".
"Radi se o jednoj od boljih ekipa u Seriji A. Ušli smo bojažljivo u meč, čim smo povezali nekoliko dodavanja, videli smo da možemo da igramo... Kako je vreme odmicalo, sve smo bili opušteniji", rekao je Stojković i dodao da je zadovoljan osvojenim bodom.
Golman Milan Borjan je pohvalio stručni štab Crvene zvezde i rekao da će ovaj bod mnogo značiti ekipi u nastavku takmičenja.
"Prezadovoljan sam bodom, odigrali smo fenomenalno utakmicu, odbrambeno, taktički... Stručni štab je to lepo spremio i ovaj bod nam mnogo znači za dalju borbu", rekao je Borjan.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.