Nakon kiksa protiv Selte, nove loše vesti za Barsu!

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2017, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon kiksa protiv Selte, nove loše vesti za Barsu!

Jedan od najboljih pojedinaca u redovima "Blaugran" doživeo je povredu.

Barselona je u matine terminu ugostila Seltu, a nakon 90 minuta nije bilo pobedika, meč je okončan sa 2:2.

Više o samom duelu OVDE.

Real i Atletiko će tako imati priliku da uhvate priključak, kako bi pobedama u 14. kolu prišli na šest bodova katalonskom sastavu, koji je i dalje lider na tabeli Primere.

U 72. minutu susreta protiv Selte, teren je morao da napusti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Samuel Umtiti zbog povrede, zamenio ga je Tomas Vermelen, a prvi izveštaji nakon susreta govore da se Francuz ozbiljnije povredio i da bi sa terena mogao da odsustvuje i do dva meseca.

To bi bio veliki udarac za "Blaugranu", koja igra dobru odbranu ove sezone, ali muči muku sa formom igrača u poslednjoj liniji.

Pike već neko vreme nije svoj, Maskerano je na izlaznim vratima kluba, a sada kada se povredio Umtiti jasno je da će makar do januara Valverde morati da ukaže poverenje Tomasu Vermelenu, koji od odlaska iz Arsenala ne može da se sastavi.

U trenutku kada su mnogi pomislili da je pitanje prvaka Španije već rešeno, vezali su dva remija, a sada su ostali i bez najboljeg defanzivca.

Early reports suggest Samuel Umtiti could be out for TWO months. That would be a massive blow for Barcelona, especially with Pique out of form

— Rik Sharma (@riksharma_) 02. децембар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Barsin košmar, remi nije ništa, ovo su daleko gore vesti!

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2017

Kataloncima se sve srušilo za sedam dana...Barselona je u matine terminu ugostila Seltu, a nakon 90 minuta nije bilo pobednika, meč je okončan sa 2:2...Više o samom duelu OVDE...Real i Atletiko će tako imati priliku da uhvate priključak, kako bi pobedama u 14. kolu prišli na šest bodova katalonskom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.