Najveća pobeda van terena, bravo za Jelenu Dokić! (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2019, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveća pobeda van terena, bravo za Jelenu Dokić! (foto)

Stigle su odlične vesti, ona je na putu da dobije najvažniji meč u životu.

Jelena Dokić se vratila. Ne teniskom terenu, već zdravom životu i kaže da je posle mnogo godina veoma srećna. Nekadašnja broj 4 je prestala da igra 2014. zbog povrede, posle toga je upala u depresiju.

Ona je imala 120 kilograma pre nego što je počela specijalnu dijetu. Prvih 30 izgubila je za nekoliko meseci, a nedavno je tokom boravka u Hrvatskoj otkrila da je ukupno smršala 57 kilograma >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za godinu dana.

Bila je to velika borba.

"Moje putovanje se nastavlja, veoma sam srećna, nije to gubitak težine već to da budem spremna, zdrava i pre svega srećna", kaže Jelena.

Ona je posetila Jadran, inače dijetu je osmislila i predložila Dženi Krejg.

U svakom slučaju, ovo je prava Jelena!

View this post on Instagram

Sunshine state of mind... ☀️☀️☀️🥰🥰🥰🌊🌊💦💦 #sunshine #summer #sun #sunshinestateofmind #sun #europe #croatia #europeansummer #summer2019 #makingmemories #life #inspo #fitspo #ootd #outfitoftheday #look #style #bikini #lifeisbetterinabikini #sea #coast #summerstyle #summerdays #summerfun #summerlovin #holiday #vacation #goodvibes #summervibes #goodvibes

A post shared by JELENA DOKIC 🇦🇺🇦🇺🇦🇺 (@dokic_jelena) on Aug 29, 2019 at 2:01am PDT

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.