Najprijatnije iznenađenje i Partizan na O2.TV

Izvor: B92, 22.Feb.2020, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najprijatnije iznenađenje i Partizan na O2.TV

Fudbaleri Partizana gostuju ekipi TSC-a, u okviru 22. kola Linglong Superlige Srbije.

Izabranici Sava Miloševića pokušaće da stignu do druge pobede posle zimske pauze i tako nastave poteru za najvećim rivalom Crvenom zvezdom.

Partizanu posao neće biti nimalo lak, pošto ih očekuje jedan od najboljih domaćina u domaćem prvenstvu, koji još uvek nema poraz na svom terenu.

Trener beogradskih crno-belih imao je samo reči hvale za narednog protivnika. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Bilo je teško protiv TSC u Beogradu iako je ekipa koja je došla iz nižeg ranga. Odmah su pokazali da imaju takmičarski mentalitet i kontinuitet. Pokazali su timski kvalitet pored individualnog koji imaju. Postali su ekipa za Evropu, a s obzirom da su pre nekoliko godina bili u trećoj jasno je da to nije slučajnost već proizvod kontinuiranog rada i razvoja", rekao je Milošević.

Ekipa iz Bačke Topole definitivno predstavlja najprijatnije ovosezonsko iznenađenje.

Izabranici Zoltana Saba su nakon furioznog starta na debiju u elitnom takmičenju, krajem jesenjeg dela malo pali u formi, tako da su sada peti na tabeli, što je i dalje rezultat bolji od očekivanog.

Na uslovno rečeno svom terenu, pošto domaće mečeve igraju u Senti, još uvek nemaju poraz (šest pobeda i četiri remija), uz gol razliku 19:6.

Prvi meč ovih rivala, odigran u septembru, završen je bez pobednika (1:1), a pogotke su postigli Umar Sadik i Nenad Lukić.

"Očekujemo dobru i zanimljivu utakmicu. Partizan je odlično otvorio prolećnu sezonu, pobedom od 3:0 protiv Radnika iz Surdulice. Mi smo osvojili bod u Inđiji, ali uprkos tome što je Partizan favorit i mi sa puno samopouzdanja ulazimo u utakmicu za koju sam siguran da će biti lepa za gledanje", rekao je Sabo.

Utakmica između TSC-a i Partizana počinje u 16 časova, a moći ćete da je pratite u direktnom prenosu na O2.TV ili u tekstualnom prenosu na portalu B92.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.