Najpotcenjeniji napadač današnjice stigao do 16 golova i 11 asistencija

Izvor: B92, 08.Mar.2024, 14:17

Najpotcenjeniji napadač današnjice stigao do 16 golova i 11 asistencija

Menadžer Liverpula Jirgen Klop pohvalno je govorio o svom napadaču Darvinu Nunjezu nakon što je ovaj odigrao još jednu efikasnu utakmicu.

Nunjez je bio dvostruki strelac protiv praške Sparte u gostima, u prvoj utakmici 1/8 finala Lige Evrope.

"Redsi" su demontrirali moć u Pragu - 5:1.

Nunjez je, tako, došao do brojke od 16 golova ove sezone u svim takmičenjima, a ima i 11 asistencija, pa otuda, sa ovakvim brojkama, sve one kontinuirane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prozivke protivničkih navijača, sva ta potcenjivanja na njegov račun, postaju besmislene.

"Njega to ne dotiče, on samo gura dalje", rekao je Klop o tim neosnovanim kritikama.

Nunjez igra u najboljoj formi od dolaska u Liverpul - postigao je pet golova na poslednje četiri utakmice.

To je učinak koji "Redsi" i navijači slavnog kluba, na kraju krajeva, i očekuju od igrača čiji je transfer iz Benfike koštao Liverpul 64 miliona funti.

Ovo mu je druga sezona na "Enfildu".

"Imao je apsolutno više nego dobru prvu sezonu, morao je da se prilagodi, ali sa tim je završeno, i sada se oseća komotno u ekipi. Voli da igra za ovaj klub zajedno sa ostalim momcima i njegov kvalitet sada dolazi do punog izražaja, da budem iskren", kaže Klop.

Nemački trener veruje da Urugvajac može biti još bolji, još opasniji.

"Da li je sada na vrhuncu karijere? Za nas, nije. Ali da li može još bolje? Da. Da li je konstantna pretnja protivnicima? Da", jasan je menadžer Liverpula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.