Najočigledniji poništeni gol ikada! (VIDEO)

Izvor: DupliPas.com, 07.Feb.2011, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najočigledniji poništeni gol ikada! (VIDEO)

Teško se rečima može opisati ova sudijska odluka. Drastično je oštećen malo pozaniti kostarikanski klub Aluhelense koji je gostovao ekipi Limona.
U 39. minutu sviran je slobodan udarac za Aluhalense, lopta je ubačena u srce kaznenog prostora i gostujući fudbaler je smestio u mrežu odmerenim udarcem glavom. Lopta se, istina, čudno odbila iz mreže do druge stative, i sudija je rekao da se igra nastavi! Čak ni njegov pomoćnik nije video pogodak. Očajni gostujući igrači su pokušavali >> Pročitaj celu vest na sajtu DupliPas.com << da uvere sudiju da je poništio čist pogodak, ali uzalud. Pogledajte dobro, na usporenom snimku se sve jasno vidi.

Nešto slično se dogodilo davne 1993. na utakmici između Dandi Junajteda i Patrika. Napadač Dandija Padi Konoli je zakucao loptu u mrežu iz neposredne blizine, lopta se odbila iz gola, a gostujući fudbaler je čak uhvatio u ruke, krenuvši ka centru. Međutim, kada je shvatio da sudija nije video gol, nastavio je sa igrom kao da se ništa nije dogodilo.

Nastavak na DupliPas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DupliPas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DupliPas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.