Najluđi gol ove sezone u PL u režiji Zlatana Ibrahimovića! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2016, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najluđi gol ove sezone u PL u režiji Zlatana Ibrahimovića! (video)

Ko će drugi da uđe u ovu kategoriju, ako ne on!

Fudbaleri Evertona i Mančester junajteda od 17 sati igraju derbi 14. kola Premijer lige, a Gosti vode pogotkom Zlatana Ibrahimovića!

Šveđanin je u finišu prvog poluvremena postigao najluđi pogodak, u svom stilu, nakon što je lobovao golmana Stekelenburga.

Lopta se od zemlje odbila o prečku, potom o stativu, pa milila po gol liniji i nekako ušla u gol.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZLATANOV NAJSMEŠNIJI GOL DO SADA: Lobom do prečke, pa stative, i konačno pogodak! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Dec.2016

Foto: Guliver/Shaun Botterill/Getty Images..Zlatan Ibrahimović je doveo Mančester junajtedu u vođstvo protiv Evertona u finišu prvog poluvremena utakmice u 14. kolu Premijer lige...Šveđanin je uputio lob udarac posle pasa Marsijala, a lopta se odbila o prečku, pa o stativu, ali je na kraju i prešla...

Nastavak na Telegraf.rs...

PREMIJER LIGA: Najluđi gol Ibrahimovića posle ‘makazica’ koje je dao Englezima (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Dec.2016

U pretposlednjem meču 14. kola Premijer lige Mančester junajted je kao gost igrao sa Evertonom 1:1, fenomenalnim golom Zlatana Ibrahimovića ‘crveni đavoli’ su poveli, ali je Bejns izjednačio iz penala u 89. minutu.. Mančester je poveo evrogolom Ibrahimovića u 42. minutu. Marsial je uposlio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.