Da li je Roho zaslužio crveni karton?! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2016, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Roho zaslužio crveni karton?! (video)

Veoma oštar start.

Fudbaleri Evertona i Mančester junajteda od 17 sati igraju derbi 14. kola Premijer lige, a u prvom poluvremenu dogodio se sporni momenat.

Markos Roho je u 16. minutu oštro startovao na Janika Bolasija, zaradio je žuti karton, a na društvenim mrežama se pokrenula debata o tome da li je zaslužio direktan crveni.

Pogledajte, pa sami procenite:

Should Marcos Rojo have been sent off v Everton? (via @beINSPORTS) pic.twitter.com/brm7zfmZWo

— 101 Great Goals (@101greatgoals) December 4, 2016
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najluđi gol ove sezone u PL u režiji Zlatana Ibrahimovića! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2016

Ko će drugi da uđe u ovu kategoriju, ako ne on!..Fudbaleri Evertona i Mančester junajteda od 17 sati igraju derbi 14. kola Premijer lige, a Gosti vode pogotkom Zlatana Ibrahimovića!..Šveđanin je u finišu prvog poluvremena postigao najluđi pogodak, u svom stilu, nakon što je lobovao golmana Stekelenburga...Lopta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.