Najgrublji igrač u svetu fudbala završava karijeru (VIDEO)

Izvor: DupliPas.com, 26.Jan.2011, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najgrublji igrač u svetu fudbala završava karijeru (VIDEO)

Retko se dešava da fudbaler završi karijeru suspenzijom, ali kako stvari stoje po svoj prilici drvoseča iz redova Melburn Viktori  Kevin Maksat će okačiti kopačke o klin upravo na ovaj način.
Već smo pisali o brutalnom startu ovog fudbalera nad mladim igračem gradskog rivala Zahrom, a komisija je odlučila da mimimalna kazna za kostolomca bude 5 meča suspenzije, a maksimalna 8. Kako do kraja australijskog prvenstva ima još 4 kola, a Maskatu je 37 godina, velika je verovatnoća >> Pročitaj celu vest na sajtu DupliPas.com << da će taj pogibeljni start biti poslednje što je uradio u profesionalnom fudbalu.
To je bio dvanaesti crveni karton ovog grubijana, a pored brojinih kartona i klizećih startova ostaće upamćen po tome da je ozbiljno povredio Krega Belamija i Kristofa Dugarija, da je svojim startom prekinuo karijeru fudbaleru Čarltona Meti Holmsu, da je hvatao za vrat Milana Baroša i da je tada jako mladom Ešli Jangu rekao da će mu 'polomiti obe noge ako ga bude prošao'.
Na žalost ili na sreću, ne postoji video evidencija svih užasnih startova ovog Australijanca, ali smo ipak pronašli neke incidente.
 




Nastavak na DupliPas.com...






Povezane vesti

Skols završava karijeru?

Izvor: RTS, 26.Jan.2011

Skols razmišlja da okači kopačke o klin. Fudbaler Mančester junajteda Pol Skols rekao je da još ne zna da li će i sledeće sezone nastaviti karijeru. ..Da li će legenda Mančestara, reći zbogom profesionalnom fudbalu, ostaje da se vidi. Mnogi ga još uvek smatraju izuzetno korisnim igračem....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DupliPas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DupliPas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.