Najbolji se suprotstavio Konteu, odbija da igra ovako protiv Barse?

Izvor: Sportske.net, 05.Mar.2018, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji se suprotstavio Konteu, odbija da igra ovako protiv Barse?

Tenzija raste, nastavak priče.

Teško je poslednjih nedelja izbeći priče o Antoniju Konteu i njegovoj verovatno poslednjoj sezoni u Čelsiju.

Engleski mediji i da ne žele da pišu o tome, pa samim tim i svi ostali, jednostavno, Konte ih "natera" svojim lošim partijama.

Iako se posle poraza od Mančester sitija branio da "nije lud da napadne pa da primi tri, četiri gola", njegovoj taktici protive se i sami igrači.

Kao što je već poznato, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Eden Azar je nezadovoljan svojom ulogom u timu i čak ni ne krije da ne želi da igra kao "lažna devetka", dok na klupi sede Alvaro Morata i Olivije Žiru.

"Mogli smo da igramo još tri, četiri sata i ja i dalje ne bih dodirnuo loptu. Kada me trener stavi kao najisturenijeg, trudim se da uradim sve za tim. Ali, za mene je lično jako teško da pokažem šta znam kada primim tri lope na utakmici", rekao je Azar i nastavio:

"Mislim da moramo da igramo mnogo bolje kada imamo loptu. Doneli smo nekoliko loših odluka. Nismo imali mnogo šansi, ali jesmo nekoliko situacija gde smo mogli da uradimo nešto, ali nismo. Da smo se potrudili i bili odlučniji, možda bismo postigli pogodak. Ali, ipak smo igrali protiv Mančester sitija. Ja sam pokušavao da skačem na duge lopte, ali to je apsurdno protiv štopera kao što su Otamendi i Laport. Da smo u timu imali Moratu ili Žirua, možda bi oni uradili više, ali sa mnom, to ide malo teže", istakao je Azar.

Za samo nedelju dana, Čelsi gostuje Barseloni u revanšu osmine finala Lige šampiona.

"Teško je ovako igrati. Protiv Barselone smo makar stvorili nekoliko šansi i uspeli da postignemo gol. Moramo da radimo naporno i da nešto promenimo ako želimo da budemo bolji sledeće nedelje", zaključio je Azar.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.