Najbolji navijači na svetu? Na Monumentalu grmela pesma 86.000 navijača VIDEO

Izvor: B92, 04.Avg.2023, 14:15

Najbolji navijači na svetu? Na Monumentalu "grmela" pesma 86.000 navijača VIDEO

Često se vode diskusije čiji navijači su najbolji, na kom stadionu je najvrelija atmosfera.

Gledamo razne slike i snimke stadiona širom sveta koji "gore" od baklji, topovskih udara i razne pirotehnike.

Na svakom od njih na desetine hiljada navijača borde svoje timove i svojim glasom, ali teško je naći navijačku tribinu moćniju od one koju ima River Plejt.

Navijači Rivera su proteklog vikenda opet postavili domaći zadatak kolegama iz celog sveta i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokazali da su za spektakularnu atmosferu dovoljna samo pesma.

Međutim, svi prisutni na stadionu moraju učestvovati kao tim na terenu, delovati kao jedan, a da je to moguće i sa 86..000 ljudi videli smo upravo na Monumentalu.

Pogledajte kako to izgleda u ovom delu Buenos Ajresa, koji svaki istinsku ljubitelj fudbala mora da poseti bar jednom u životu i oseti energiju koja se retko gde sreće:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.