Najbolji dribler u engleskom fudbalu, a igra u Čempionšipu! (VIDEO)

Izvor: DupliPas.com, 12.Feb.2011, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji dribler u engleskom fudbalu, a igra u Čempionšipu! (VIDEO)

Kada je 2007. godine stigao u Totenhem kao osamnaestogodišnjak iz francuskog Lensa, mnogi su ga već etiketirali kao naslednika Zinedina Zidana. Međutim, Adel Tarabt nije dobio pravu priliku kod Huande Ramosa, a kasnije ni kod Hari Rednapa, pa je ubrzo zaboravljen. Smatralo se da je to samo još jedan u nizu supertalentovanih fudbalera koji nisu iskoristili svoj potencijal.
U martu 2009. ovaj Marokanac odlazi na jednogodišnju pozajmicu u Kvins Park Rendžers, gde konačno dobija dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu DupliPas.com << vremena da pokaže šta zna. Prve sezone postiže sedam golova u Čempionšipu, što je bilo dovoljno za upravu QPR da ga kupi i potpiše višegodišnji ugovor sa ovim fudbalskim draguljom.
Ove sezone je prosto eksplodirao i postigao već 14 golova na 30 utakmica, što je odličan učinak obzirom da je reč o fudbaleru sredine terena sa ofanzivnim karakteristikama. Tabart je u mnogome zaslužan za trenutno prvu poziciju QPR u Čenpionšipu, gde trenutno ima 7 bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca.
Marokanac je imao brojne ponude mnogih velikih evropskih klubova već ove zime, ali se odlučio da ostane do kraja sezone i svom timu pomogne u pohodu na promociju u Premijer ligu. Karakterišu ga neverovatna kontrola lopte, lucidnost, dribling, kreativnost i udarac sa distance. Još uvek je jako mlad, ima svega 21 godinu, visok je 180 cm, ima nisko težište i jako je pokretljiv. Verovatno je najbolji dribler na čitavom ostrvu, iako svi znamo kakvi majstori sve tamo igraju. Ne verujete? Pogledajte video i uverite se sami


Nastavak na DupliPas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikola Petković u Al Ahliju

Izvor: Blic, 13.Feb.2011, 09:50

Defanzivac Nikola Petković igraće do kraja sezone u saudijskom Al Ahliju, kao pozajmljen igrač Ajntrahta...Bivši igrač Vojvodine i Crvene zvezde i mladi reprezentativac Srbije stigao je u Frankfurt 2009. godine, ali se nije previše naigrao pre nego što je poslat na pozajmicu u Tom...U Rusiji je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DupliPas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DupliPas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.