Izvor: MozzartSport.com, 30.Apr.2021, 12:37

Najbolji ABA defanzivac Lazić: Igokea može da zapreti s više strana, srećan sam zbog prvog mesta

"Cele sezone igramo bez publike, u nekim momentima se vidi koliko nam nedostaju, ne možemo da razmišljamo o tome jer nas očekuje veliki posao"

Tradicionalno su uoči starta plej-ofa Jadranske lige podeljena individualna priznanja za sezonu koja je polako na izmaku. U Crvenoj zvezdi Džordan Lojd može da se pohvali izborom za startnu petorku takmičenja, dok je kapiten crveno-belih Branko Lazić izabran za najboljeg defanzivca sezone.

20.45: (1,90) Bajern >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << (13,5) Olimpija Milano (2,05)

Najtrofejniji kapiten u istoriji kluba oprezno dočekuje plej-of seriju protiv Igokee i smatra da će Igokea težiti tome da pokaže svoje najbolje izdanje upravo u predstojećim mečevima.

"Što se tiče utakmice i početka plej-ofa, drago mi je da smo uspeli da ispunimo prvi od nekoliko ciljeva, a to je da budemo prvi i obezbedimo prednost domaćeg terena. Shodno tome ćemo da pristupimo utakmici u ponedeljak. Želim da pohvalim igru Igokee, igraju dobro tokom cele sezone, pokazali su pravu igru i pristup, biće izuzetno jaka i teška utakmica, a daćemo sve od sebe da obezbedimo prolaz dalje", kaže Lazić.

Kao najbolji defanzivac takmičenja, Lazić je bio prava adresa za pitanje - od koga preti najveća opasnost iz redova Igokee?

"Igokea ima sjajne pojedince, ali ne bih izdvajao nikoga previše jer u svakom momentu može neko drugi da donese određeni doprinos. Plej-of je period kada se spremaju neke nove minijature, akcije, pa zato ne mogu da kažem odakle bi mogla da dođe najveća opasnost".

A, koliko će Crvenoj zvezdi nedostajati navijači na tribinama?

.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.