Nagoveštaj - Marakana će grmeti! (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2019, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagoveštaj - "Marakana" će grmeti! (foto)

Dva sata pre utakmice velike gužve ispred stadiona.

Crvena zvezda večeras od 21 čas igra najbitniji meč sezone protiv Jang bojsa, a u skladu sa tim očekujemo i najveću moguću posetu.

To se može i videti na osnovu stanja ispred stadiona dva sata pre početka same utakmice, reke ljudi se slivaju niz ulice, skoro da i ne postoji mesto za parking u krugu od kilometar, a ispred samog stadiona ne možete tako brzo stići od jedne do druge tribine.

Očekujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ogromnu podršku navijača koji su stizali danas iz svih krajeva Srbije, ali i Republike Srpske koja ni ovoga puta nije podbacila.

Ostanite uz nas, u nastavku pogledajte fotografije uslikane oko 19 časova.

Foto: Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ovo nije bilo odavno, večeras će vas oduševiti navijanje! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2019

Zanimljiv način bodrenja svog tima...Crvena zvezda za oko pola sata igra utakmicu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona, a sa tribina imaće ogromnu podršku navijača...Čak sat i po pre same utakmice krenule su navijačke pripreme za ovaj meč, sve u cilju pomoći ekipi Vladana Milojevića...Do sada...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.