Nagetsi osetili Bobinaciju, Teodosićev debi

Izvor: N1 televizija, 10.Okt.2018, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagetsi osetili Bobinaciju, Teodosićev debi

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su Denver Nagetse 109:103, a srpski reprezentativac Boban Marjanović odigrao je još jedan odličan meč.

Marćin Gortat, koji će biti startni centar, nije bio u timu, pa su minutažu na petici delili Marjanović i Montrez Herel. Srpski centar počeo je u petorci i odigrao je izvanredan meč – 14 poena (5-8 iz igre za 15 min), 12 skokova i 3 rampe.

.@LAClippers ball movement ends with a Boban lay-in!#NBAPreseason on @NBATVpic.twitter.com/pRnqdRPl6v
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
Najefikasniji je bio Danilo Galinari sa 16 poena, Herel je dodao 14 poena i 7 skokova, a Bredli 10 poena.

Miloš Teodosić odigrao je prvi meč u novoj sezoni, promašio je sva četiri šuta iz igre za 15 minuta, a upisao je jednu asistenciju.

You can't guard this. pic.twitter.com/kbRwT3QjfA

Na drugoj strani trener Majkl Maloun nije mnogo opterećivao startere, pa je Nikola Jokić proveo na terenu samo 12 minuta i za to vreme zabeležio je 2 poena, skok i 3 asistencije. Za Nagetse je Lajls dao 15, Moris 14, a Ernangomes i Barton po 11 poena.

U predsezoni Klipersi imaju 4-0, Nagetsi 3-1, a ta dva tima sastaju se međusobno prve večeri nove NBA sezone.

Ona počinje u noći između 16. i 17. oktobra, a u preostalim mečevima predsezone slavili su Tander i Rokits.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Bobinator" srušio Denver, Jokić i Teo daleko od najbolje forme

Izvor: RTS, 10.Okt.2018

Košarkaši Los Anđeles klipersa savladali su Denver rezultatom 109:103, a veoma zapaženu rolu imao je Boban Marjanović. . Srpski centar je zaigrao u prvoj petorci, a na parketu je proveo ukupno 15 minuta...Priliku je sjajno...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.