Jokiću mala minutaža, Bobi dominirao protiv Denvera

Izvor: B92, 10.Okt.2018, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokiću mala minutaža, Bobi dominirao protiv Denvera

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su Denver Nagetse 109:103 u meču u kojem je blistao Boban Marjanović.

Bobi je ponovo iskoristio šansu koja mu se ukazala neigranjem startnog centra Marćina Gortata, pa je duel u kojem je bio u startnoj petorci završio sa 14 poena (5-8 iz igre za 15 min), 12 skokova i 3 rampe.

Marjanović je nastavio sa odličnim partijama u pripremnom periodu, dok je Miloš Teodosić dobio prve minute, ali je za 15 minuta promašio sva četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokušaja koja je uputio ka košu rivala.

Kliperse je do trijumfa predvodio Danilo Galinari sa 16 poena, dva više od Herela.

S druge strane, Nikola Jokić je bio među igračima koji su odmarali pred početak nove sezone i na parketu je proveo samo 12 minuta. Za to vreme je postigao jedan koš i dodao 3 asistencije.

Za Nagetse je Lajls dao 15, Moris 14, a Ernangomes i Barton po 11 poena.

Ekipa iz "grada anđela" je ostvarila sva četiri trijumfa u predsezoni, dok je Denveru ovo bio prvi poraz, a upravo će oni otvoriti program u regularnom delu sezone 16. oktobra.

U ostalim duelima Oklahoma Siti Tander je posle produžetka bio bolji od Milvoki Baksa sa 119:115, dok su Hjuston Roketsi lako izašli na kraj sa Šangajem –

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokiću mala minutaža, Bobi dominirao protiv Denvera

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Okt.2018

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobijedili su Denver Nagetse 109:103 u meču u kojem je blistao Boban Marjanović.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.