Izvor: MozzartSport.com, 25.Jun.2021, 19:13

Nagelsmanov Bajern čeka pakao na startu sezone: Za mesec dana tri gostovanja - Gladbah, Dortmund i Lajpcig

Sve sama gostovanja direktnim konkurentima za visok plasman

Kada ste šampion Nemačke, onda to ne znači da vas naredne sezone očekuju nekakve privilegije. Jednostavno, nema ih. Mihenski Bajern nije mogao da zamisli teži start sezone, pošto ga u rasponu od manje od mesec dana očekuju tri paklena gostovanja.

Ekipa Julijana Nagelsmana otvara novu sezonu Bundeslige gostovanjem Borusiji iz Menhengladbaha u petak 13. avgusta (20.30), potom četiri dana kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igra meč Superkupa Nemačke protiv Borusije Dortmund na Vestfalenu, dok je 11. septembra očekuje orkšaj u Lajpcigu. U međuvremenu, Bavarci će ugostiti Keln i Hertu, u drugom i trećem prvenstvenom kolu, gde objektivno ne bi trebalo da imaju prevelikih komplikacija za osvajanje bodova.

Bajern će u prvom delu sezone u Bunesligi gostovati čak i Dortmundu. Taj meč je zakazan 14. kolo, koje je na programu između 3. i 5. decembra ove godine.

U prvom kolu Bundeslige očekuje nas još nekoliko zanimljivih mečeva, od kojih najzvučnije delujke okršaj Dortmunda i Ajntrahta. Kada su u pitanju novopečeni prvoligaši, Grojter će na startu u goste Štutgartu, dok će Bohum na noge Volfzburgu na Folksvagen areni.

Kompletan raspored Bundeslige možete preuzeti OVDE.

PAROVI PRVOG KOLA:

13. avgust:

Menhengladbah - Bajern

14. i 15. avgust:

Dortmund – Ajntraht

Volfzburg – Bohum

Union Berlin – Leverkuzen

Štutgart - Grojter Firt

Majnc – Lajpcig

Augzburg – Hofenhajm

Arminija – Frajburg

Keln - Herta

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.