Nađ doneo treće zlato Srbiji na Svetskom prvenstvu

Izvor: B92, 12.Sep.2022, 18:50

Nađ doneo treće zlato Srbiji na Svetskom prvenstvu

Sebastijan Nađ savladao Gruzijca Leri Abuladzea u finalu rvanja grčko-rimskim stilom na Svetskom prvenstvu u Beogradu i tako Srbiji doneo treću zlatnu medalju.

Sebastijan je odlično počeo nakon pasivnosti rivala zaradio je jedan poen potom je u parteru okrenuo protivnika i tako poveo sa 3:0. To je ujedno bio i rezultat prve runde.

Nastavio je Nađ da dominira, pa je protivniku ponovo pretila pasivnost. Abuladze potom dobija poen za pasivnost našeg takmičara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je pritom morao u parter. Protivnik nije uspeo da ga podigne i Nađ se izvukao iz partera.

Poslednji minut Nađ je taktički odlično odradio sačuvao je prednost, zaradio još jedan i stigao do najsjajnije medalje.

Sebastijan Nađ je u polufinalu ubedljivo savladao Taleha Mamadova iz Azerbejdžana sa 5:0, a pre toga je savladao suparnike iz Alžira, Rumunije i Jermenije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.