Nadal se naljutio na novinara: Brak kod mene ništa ne menja

Izvor: RTS, 12.Nov.2019, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal se naljutio na novinara: Brak kod mene ništa ne menja

Španskog tenisera Rafaela Nadala, posle poraza od Aleksandera Zvereva, naljutilo je pitanje novinara da li mu je koncentraciju oduzelo to što se nedavno oženio. Zverev je savladao Nadala sa 6:2, 6:4 u drugom meču prvog kola grupe "Andre Agasi" na završnom Mastersu u Londonu.
Italijanski novinar Ubaldo Skanagata, osnivač sajta "Ubi Tennis", konstatovao je da venčanje pre, za vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i posle proslave zna da oduzme mnogo energije, na šta je svetski broj jedan burno reagovao.

"Ozbiljan si? Ovo je ozbiljno pitanje ili šala? Iznenađen sam takvim pitanjem kada već 15 godina delim život sa istom devojkom. Imam normalan život i vrlo stabilan. Za mene to ništa ne menja, imam samo burmu. Ja sam normalan momak. Možda je venčanje za tebe bilo stresno", odgovorio je Nadal Italijanu i postavio mu pitanje.
"Koliko dugo ste sa suprugom?", pitao je Nadal i kada je dobio odgovor 30 godina, nastavio raspravu sa Skanagatom.
"Možda nisi siguran u sebe. Idemo na pitanja na španskom jeziku, ovo je s...e", zaključio je Nadal.
Poraz Nadala doveo je Novaka Đokovića u priliku da godinu završi kao prvi teniser sveta, ukoliko ostvari sve četiri pobede do kraja Završnog mastersa u Londonu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NADAL POLUDEO! Novinar ga ISPROVOCIRAO pitanjem, a Španac je BURNO reagovao i ŽESTOKO ODBRUSIO: Možda je venčanje za tebe bilo stresno! POGLEDAJTE CELU RASPRAVU (VIDEO)

Izvor: Kurir, 12.Nov.2019

Španskog tenisera Rafaela Nadala, posle poraza od Aleksandera Zvereva, naljutilo je pitanje novinara da li mu je koncentraciju oduzelo to što se nedavno oženio.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.