Nadal: Jednostavno, nije bio moj dan, Berdih je igrao mnogo bolje od mene

Izvor: Blic, 27.Jan.2015, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal: Jednostavno, nije bio moj dan, Berdih je igrao mnogo bolje od mene

Rafael Nadal izjavio je nakon eliminacije na Australijan openu da je češki teniser Tomaš Berdih znantno bolje igrao od njega i da nije dovoljno pokazao kako bi on otišao u polufinale takmičenja.

"Jednostavno, nije bio moj dan. Nisam igrao dobrim intezitetom i ritmom i protivnik je bio znantno bolji od mene. Morate da igrate najbolje što znate protiv igrača kao što je Tomas. Nažalost, ja nisam igrao danas na najboljem nivou, a on je pružio sve od sebe, takav >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je sport", rekao je Nadal.

Nadal je naglasio parametre po kojima je jasno ko će odneti pobedu, kao što je to, u ovom slučaju, češki teniser.

"Ponekad, skoro uvek, računica je jasna: Igrač koji igra bolje, igrač koji je u boljem ritmu, sa više koncentracije od protivnika, pravi manje grešaka, pretežno je igrač koji i dođe do uspeha. Danas je to, ipak, bio Berdih", zaključio je Nadal.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.