Nadal: Jedna od najboljih sezona u karijeri, Rodžer nije imao ni sreće

Izvor: Blic, 10.Nov.2013, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal: Jedna od najboljih sezona u karijeri, Rodžer nije imao ni sreće

Rafael Nadal će godinu završiti kao svetski broj jedan, ima priliku da sezoni završi osvajanjem trofeja u Londonu pošto je u polufinalu završnog Mastersa bio bolji od Rodžera Federera (7:5, 6:3) nakon čega nije krio oduševljenje.

"Srećan sam zbog svega. Ovo je sjajan način da se završi godina i ovo je jedna od najboljih sezona u mojoj karijeri. Rodžer nije imao sreće jer je igrao sa Del Potrom u subotu. Daću sve od sebe u finalu, ovo je poseban turnir >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i jedan od najboljih na svetu koji imamo u tenisu", poručio je Nadal.

Španac se plasirao u svoje 14. finale ove sezone, a uspeo je da osvoji 10 trofeja nakon sedmomesečne pauze zbog povrede. Federer je u njihovom 32. međusobnom okršaju imao 32 greške, naspram samo Rafinih 14.

"Nisam uspeo da budem konstantan i zato je on zasluženo pobedio. Igrao je čvršće, na način na koji uvek igra. Servis i forhend su mi zakazali kada su mi bili potrebni", rekao je Federer.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nadal: Jedna od najboljih sezona u karijeri, Rodžer nije imao ni sreće

Izvor: Dzungla.org, 10.Nov.2013

Rafael Nadal će godinu završiti kao svetski broj jedan, ima priliku da sezoni završi osvajanjem trofeja u Londonu pošto je u polufinalu završnog Mastersa bio bolji od Rodžera Federera (7:5, 6:3) nakon čega nije krio oduševljenje.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.