Na redu je Kuba

Izvor: RTS, 01.Okt.2014, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na redu je Kuba

Posle tesne pobede nad Kinom, reprezentaciju Srbije, u borbi za četvrtfinale, dočekuje Kuba. Meč se igra u Istanbulu od 20.20, a direktan prenos meča je na našem Drugom programu.

Košarkašice Srbije su spremne za novi ispit na Svetskom prvenstvu u Turskoj. U borbi za četvrtfinale, igraju protiv Kube.

Selektor Marina Maljković nije bila previše zadovoljna posle pobede nad Kinom, i upozorila igračice da ne smeju toliko da greše u nastavku takmičenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Ni slučajno ne sme da se ponovi ovakva igra u nastavku šampionata. Potrebno je da se napravi dobar balans pozitivnih stvari iz prve dve utakmice", izjavila je Maljkovićeva nakon meča sa Kinom.

Kuba je pobedom nad Južnom Korejom od 73:57 osvojila treće mesto u Grupi C, dok je Srbija ranije zauzela drugu poziciju u Grupi D.

Utakmica između Srbije i Kube igraće se u Istanbulu, a direktan prenos meča je na našem Drugom programu od 20.20.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.